Makeup & Skincare

Tom Ford – Ombré Leather

Alkutuoksu: Kardemumma

Sydäntuoksu: Jasmiini, Nahka

Pohjatuoksu: Patsuli, Amber, Jäkälä

Tom Ford – Ombré Leather on tullut markkinoille vuonna 2018. Se on erittäin persoonallinen ja pitkäkestoinen tuoksu. Päällimmäisenä tuoksussa on ehdottomasti nahka. Se on pehmeä, mutta voimakas ja dominoiva. Minun ihollani tuoksussa kuultaa läpi myös jasmiini. Se tuo kepeämpää vivahdetta muuten aika maskuliiniseen tuoksuun. Mieheni iholla jasmiini ei näyttäydy yhtä voimakkaasti.

Tämä on tuoksu joka varmasti jakaa mielipiteitä, etenkin naisissa. Monet mieltävät tämän pelkästään miesten tuoksuksi. Itse tykkään käyttää tätä paljon. Se on omaperäinen ja seksikäs tuoksu ja pidän siitä, että moni muu ei tuoksu samalta kuin minä. Toki Tom Fordin tuoksut ovat yleistyneet kovin etenkin tänä vuonna.

Tuoksu kestää iholla koko päivän voimakkaana. Tämä on ehdottomasti pitkäkestoisin tuoksu minkä omistan. Vaatteissa se tuoksuu useita päiviä suihkuttamisen jälkeen. Miellän tämän tuoksun erityisesti syksyyn ja talveen sopivaksi sen pehmeyden ja nahkaisuuden vuoksi. Se tuo lämmön tunteen.

Pullo on yksinkertainen ja maskuliininen. Mattainen musta ja nahkainen etiketti ovat tyylikkäät ja noudattavat Tom Fordin simppeliä linjaa. Silti toivoisin että pullo olisi samankaltainen esimerkiksi merkin Oud Wood pullon kanssa. Kulmikas ja hieman läpinäkyvä tumma lasi viehättää silmääni enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.