Makeup & Skincare

Alkuvuoden meikkisuosikit!

Uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, vaikka Tammikuu tuntuikin loputtoman pitkältä. Työrintamalla on ollut kiireistä ja samalla myös kovin antoisaa. Pitkästä aikaa olen nyt ennättänyt istua alas ja käydä hieman läpi tämän hetken meikkisuosikkejani.

  • Melt Cosmetics Amor Eterno Collection: Vida & Muerte meikkipaletit

Viime vuoden loppupuoli oli minulle erityisen raskas, joten ihana mieheni halusi jouluna minut yllättää haaveilemallani Amor Eterno meikkikokoelmalla! Olen aikamoisen timantin itselleni löytänyt. Vida & Muerte luomiväripaletit ovat olleet siitä saakka lähes päivittäisessä käytössä, joten väriä ei ole meikkilookeistani puuttunut!

  • Milk Makeup Kush Mascara & Kush Fiber Brow

Milk Makeupin tuotteet ovat edelleen osoittautuneet toimiviksi minun käytössäni. Kush Mascarasta ostin viime Sephora reissulla matkakokoisen version ja olen tykännyt yllättävän paljon. Vaikka harja on iso ja muhkea, sillä saa kuin saakin värin levitettyä ripsiin ilman sotkua. Fiber Brow tuotetta olen käyttänyt kulmieni viimeistelyyn, sillä saan ihanan tuuheat kulmat ja hyvän sävyn.

  • Clarins Everlasting Youth Fluid Meikkivoide

Luottomeikkivoiteeni on edelleen joko Estée Lauder Double Wear tai Urban Decay Stay Naked, mutta haastajana näille kahdelle on ehdottomasti Clarinsin meikkivoide uutuus. Se luo samettisen pehmeän ihomaisen lopputuloksen kasvoilleni ja peittävyyttä kyllä löytyy. Kesto ei ole yhtä pitkä minun ihollani kuin edellämainituissa meikkivoiteissa, mutta läheltä liippaa. Ainut miinus tulee meikkivoiteen erikoisesta tuoksusta.

  • Anastasia Beverly Hills Eye Primer

Silmämeikkien ollessa värikkäitä ja näyttäviä on tämä pohjustaja ehdoton! Se luo tasaisen vaalean pinnan luomelle johon on helppo levittää haluttu luomiväri ja pigmentti säilyy huikeana koko päivän. Tykkään levittää tuotteen sormella suoraa luomelle, siten saan sen helpommin blendattua.

  • Buxom Wanderlust Blush: Seychelles

Tämä poskipuna on ollut ahkerassa käytössä koko talven ajan. Lisään sitä joko pelkästään tai jopa muiden poskipunien päälle tuomaan lisää heleyttä. Ihana hohde tuo eloa kalpeille kasvoilleni talviaikaan ja kevyen paahteisen sävyn. Se kestää koko päivän ja tuoksuu herkulliselta, mutta onneksi ainoastaan levitettäessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.