Makeup & Skincare, Other

Miehen tuoksuinen

Viimeisen parin vuoden aikana olen ihan totaallisesti hullaantunut parfyymeistä. Olen omistanut niitä varsin runsaasti ennenkin, mutta tällä hetkellä kokoelmani on jo hävettävän iso. Lisäksi olen koukuttanut mieheni myös tuoksujen maailmaan.

Asia joka räjäytti tuoksuaddiktioni oli ajatus siitä että ei ole olemassa miesten ja naisten tuoksuja.

Tiedän kyllä unisex tuoksut ja niitä meillä onkin useita, mutta tarkoitan siis tällä ihan kaikkia tuoksuja. En ole ollut asian suhteen koskaan erityisen nihkeä, en ole vain juuri ajatellut sitä. Ostin miehelleni yhden suosikkituoksuistani (Yves Saint Laurentin L´homme L´intense) syntymäpäivälahjaksi ja viimein oivalsin että voisin myös käyttää sitä itse. Pöhköltähän tämä kuulostaa, mutta ehkä meidät on jotenkin harhautettu näkemään rajoitteita sielläkin missä niitä ei ole?

Toinen erityisesti miehille suunnattu suosikkini on uusin Dior Sauvage parfum joka tuli markkinoille viime syksynä. Se on yhdistelmä raikkautta ja lämmintä mausteisuutta, josta erityisesti pidän. Miesten osaston suosikkeja taitaakin yhdistää minun kohdallani juurikin se mausteisuus sekä myös savu, puu ja nahka.

Mieheni iholla monet näistä parfyymeistä tuoksuvat ihan erilaiselle kuin minun ihollani, tähän listasin muutamia mitä eniten tykkään hänen tuoksuistaan lainailla ja mitä minun maskuliinisempien tuoksujen ostoslistalla on tällä hetkellä.

  • Yves Saint Laurent L´homme L´intense
  • Tom Ford Ombre Leather (tämä tuoksu on unisex, rakastan tätä)
  • Gucci Guilty Absolute (tästä tykkään erityisesti mieheni iholla)
  • Yves Saint Laurent La Nuit De L´homme EdP (ihanan savuinen)
  • Dior Sauvage Parfum
  • Dior Homme Intense (tämä ja uusi Dior Homme toimivat ihollani)
  • Dolce & Gabbana The One EdT (inkiväärinen ja hieman savuinen puutuoksu)
  • Chanel Bleu De Chanel EdP (raikas ja intensiivinen)
  • Acqua Di Gio Absolu Instinct (patsulista tykkään niin naisten kuin miesten tuoksuissa, puu myös toimii)
  • Valentino Uomo Born In Roma (tämä oli yllättävän naisellinen ja suolainen tuoksu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.