Makeup & Skincare

Lancôme – La Nuit Trésor Nude

Alkutuoksu: Bergamot

Sydäntuoksu: Ruusu

Pohjatuoksu: Kookos, Vanilja

 

La Nuit Trésor Nude julkaistiin alkuvuodesta 2020. Tuoksussa dominoivimpia nuotteja ovat kookos ja vanilja. Ne tekevät tuoksusta pehmeän mutta intensiivisen. Bergamotti sekoittuu ruusuun jo alussa mutta sitruksinen tämä parfyymi ei missään nimessä ole. Jos pidät pehmeistä ihomaisista tuoksuista tai etsit kevääseen sopivaa iltatuoksua, on tämä ehkä oikea vaihtoehto sinulle! Tuoksu kestää kevyenä pitkään ja vanilja on viimeinen vivahde joka jää viipyilemään.

Timantin muotoinen pullo noudattaa La Nuit Trésoreille tuttua linjaa, se on elegantti ja naisellinen. Värinä persikkainen nude on osuva tälle tuoksulle.

Ei ehkä maailman omalaatuisin tuoksu, mutta mukava lisä La Nuit Trésor sarjaan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.