Music & Movies

Huhtikuun Suosikit (Musiikki, Elokuvat & TV)

Musiikki:

  • Ego Sum Omega – Schammasch

  • Burning Churches – Me and That Man & Mat McNerney

TV:

  • Modern Family Final Season

Tässä kuussa kuopattiin hyvän mielen sarjasuosikkini Modern Family. Vaikka viimeisimmät tuotantokaudet eivät ole olleet enää niin hyviä, oli silti surku että sarja on nyt loppu. Edelleen parasta viihdettä kipeänä tai tylsinä hetkinä kaudet 1-5!!

Elokuvat:

  • Before Sunrise
  • Before Sunset
  • Before Midnight
  • Train to Busan
  • Knifes Out
  • Videodrome

Tässä vain murto-osa tässä kuussa katsotuista elokuvista. Kun tätä nykyä kaikki vapaa-aika menee pääasiassa kotona, on tullut katseltua valtava määrä elokuvia. Before-trilogiaa en jostain kumman syystä ollut ennen katsonut, ja ihmettelen todella miksi. Before Sunrise on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan mieletön elokuva. Niin aito ja täynnä tunnetta. Train to Busan on myös maineensa veroinen. Todella hyvä kauhu/toiminta pläjäys. Videodrome ja Knives Out myös viihdyttävää katsottavaa!

Musiikki & elokuvat pitää minut elossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.